Guna Flexi Parking kalau Kupon Parking MBSA Habis

Share

Haritu aku datang Shah Alam ada temujanji makan tengahari dengan client, cari punya cari kupon parking tinggal satu je. Fuhh, cuba bayangkan perkara dibawah;

  1. Cuaca panas terik, anda berjalan cari kedai yang jual kupon. Skali dah habis.
  2. Orang MBSA dah mula keliling kawasan parking untuk cari kenderaan tanpa kupon.
  3. Anda pun dah lambat pula untuk temujanji.
  4. Perjumpaan dengan client mesti lebih dari sejam, tapi kupon tinggal satu
  5. Kalau kena saman, mau RM10 (kalau bayar dalam tempoh 24 jam)

Pening kan fikirkan perkara diatas?

padahal nak cari kupon macam dalam gambar ni je, tapi bila tanya di kedai pun ada yang dah habis.

flexi parking mbsa

5 Sebab kenapa korang kena download aplikasi Flexi Parking

  1. Jimat Kertas
  2. Boleh topup bila2 masa
  3. Lebih dari 1 kawasan
  4. Timer pd handphone
  5. Percuma

 

Mana nak download Flexi Parking app ni?

Boleh download percuma di Playstore (android) dan Appstore (ios)

 

Lepas download, nak buat apa?

  1. Buka app, tekan “New User” untuk daftar
  2. Isi perincian yang perlu, tekan “Register”

flexi parking mbsa

 

3. Pilih “Majlis Perbandaran Shah Alam”

4. Topup Flexi Parking menggunakan Perbankan atas talian. Semua jenis bank online disediakan

flexi parking mbsa

 

5. Tekan untuk dibawa ke link perbankan online

6. Masukkan nombor plat kereta anda. Boleh daftar seberapa banyak nombor plat.

flexi parking mbsa

 

Parkir menjadi mudah dengan Flexi Parking. Tidak perlu kupon, tidak perlu gores, tidak perlu syiling. Hanya muat turun dan klik sahaja.

flexi parking mbsa

 

Kredit : FlexiParking / Sinar / Paultan /

HUBUNGI AFFENDI UNTUK
DAPATKAN SERVIS HARTANAH
SEWAAN & JUALAN

Whatsapp : 017. 2219. 546

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *